Circus Sijm en Bergse Bos

De Stichting Leuke Dingen Dag heeft samen met de RET besloten om de kinderen van het Bergse Bos niet 1 maar 4 leuke dagen te bezorgen, door Circus Sijm langs te laten komen! Het Circus Sijm zal er zijn van 30 juli tot en met 4 augustus op het terrein van het Bergse Bos. Vier dagenlang  kunnen de kinderen allerlei circusacts leren en hebben ze ook vier dagen plezier. Zondagavond 30 juli,  laat in de avond komt het circus aan met maar liefst vijftien wagens. Dagenlang kunnen ze oefenen met de circusartiesten en de echte voorstelling is dan op donderdagmiddag 3 augustus 2017. Niet alleen kinderen en de artiesten van Circus Sijm zullen acts opvoeren, ook het personeel van de locatie Bergse Bos doen mee met de kinderen die ze dagelijks begeleiden.

RET Rotterdam en Stichting Leuke Dingen Dag

Ieder jaar met kerst doneert het Rotterdamse OV-bedrijf, de RET, een bedrag aan een goed doel. De RET heeft de kerstdonatie 2016 aan de Stichting Leuke Dingen Dagtoegekend. De Stichting Leuke Dingen Dag, is een stichting die kinderen in Nederland een leuke dag wil bezorgen die niet thuis op kunnen groeien en in een pleeggezin of (tijdelijk) in een 3 milieuvoorziening wonen, dit is  een voorziening waar ze leven, wonen en naar school gaan.

Aanmelden

Aanmelden is gewenst, u kunt dit doen op: horizon.eu/circus. U ontvangt dan een mailbevestiging dit is uw entree bewijs.

Tijd, locatie en programma

Datum: donderdag 3 augustus 2017
Tijd: 15.00 – 17.00 uur. De voorstelling duurt 90 minuten inclusief 10 minuten pauze.
14.30 uur – Inloop
15.00 uur – Start
17.00 uur – Afsluitin
Locatie: Bergse Bos, Mozartlaan 150, Rotterdam