De LeukeDingenDag is een dag die speciaal georganiseerd wordt voor kinderen die om welke reden dan ook niet meer thuis wonen. Op deze dag worden de kinderen en hun pleegouders en/of begeleiders extra in het zonnetje gezet. De activiteiten zijn afgestemd op kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 12 jaar. De LeukeDingenDag zal op zondag 24 juni 2018 weer plaatsvinden.

Wij richten ons vooral op kinderen die (gedeeltelijk) woonachtig zijn in pleeggezinnen, leefgroepen, gezinsvervangende huizen en instellingen.

We zorgen dat ca. 300 kinderen en hun begeleiders een geheel verzorgde verwendag krijgen. En elk jaar zorgen we weer voor nieuwe activiteiten zowel binnen als buiten.

Ook wordt er voor voldoende eten en drinken gezorgd. Voor een indruk van de voorgaande jaren kun je het beste een kijkje nemen op onze website! De gehele dag is voor zowel de kinderen als begeleiders geheel kosteloos, kinderen worden begeleid door hun eigen pleegouder/begeleider, zodat ze zich optimaal op hun gemak kunnen voelen.