Op zaterdag 16 september 2017 was het voor vele pleeggezinnen weer een dag die met een uitroepteken in de agenda stond geschreven. Een dag die mede dankzij het Dreeffonds is mogelijk gemaakt!

Archeon Alphen aan den Rijn

De pleeggezindag 2017 was dit jaar bij het Archeon in Alphen aan den Rijn. Een bijzondere dag waar alle pleeggezinnen die bij Horizon zijn aangesloten aan mogen deelnemen.
Ondanks het slechte weer was de opkomst groot en werd het een geweldige dag! Een feestelijk optreden van zanger Wesley bracht na de opening al een gezellige en ontspannen sfeer mee.

Workshops druk bezocht

De workshops ‘Trauma’ door Tamarinde Brouwers en Judith Reuser en ‘Paraplu voor pleegouders in de juridische praktijk’ door Mariska Kramer, trokken een volle zaal aan. Tegelijkertijd konden de kinderen genieten van de doe- routes van het Archeon, de poppenshow voorstelling: ‘Je bent uitgenodigd!’ door Carla Vis en een Power Challenge 12+ door Marco van der Geer van PEL Horizon.

POR en Safewings

In de Romeinse Herberg waren de POR en Safewings te vinden met hun informatie stands. Tijdens de lunch vonden veel pleeggezinnen elkaar en werden er informele contacten gelegd. Ook was het een dag waarop broertjes en zusjes die niet in eenzelfde pleeggezin wonen, vandaag de hele dag met elkaar konden optrekken.

Familie Sonneveld, van de landwinkel Sonneveld in Benthuizen heeft vanuit hun boomgaard de appels gesponsord die de hele dag door grote belangstelling hebben getrokken en flink zijn gegeten.

Met elkaar hebben we er een fantastische dag van gemaakt, bedankt voor uw enthousiaste aanwezigheid!