Vanuit onze samenwerking met SafeWings houden wij u graag op de hoogte van activiteiten die zij uitvoeren voor en met pleegouders en pleegkinderen. SafeWings heeft voor het seizoen 2018-2019 al weer een aantal activiteiten voor de pleegkinderen en pleegouders op hun kalender gezet (zie www.safewings.nl). Mocht u een dagje voor uzelf willen hebben dan zorgen zij dat de pleegkinderen met elkaar ook gaan genieten. Het afgelopen jaar hebben tientallen pleeggezinnen van Horizon hiervan gebruik gemaakt. Voor de pleegouders lichten we er twee uit.

15 september 2018: ‘Ken je Kracht’ training door Berry van den Bos
Een eendaagse training die de afgelopen jaren met veel succes aan pleegouders gegeven is. In deze training ga je op een speelse manier je eigen kracht(en) herontdekken. De oefeningen zijn grappig en uitnodigend. Het accent ligt op onderzoeken en ontdekken: leren hoeft niet (maar mag wel natuurlijk). Deze training is inclusief een lunch. Er zijn geen kosten aan verbonden. Hij wordt in Gouda gegeven en vanuit Horizon bevelen we hem sterk aan.

12 november 2018: ‘Inspiratieavond’ Samen meer Pleeggezin
Noteert u maar vast de datum in uw agenda!. Het is een van de grootste en ontspannen ontmoetingsevenementen van en voor pleegouders in Nederland. Wellicht kent u deze avond nog van vorige jaren. Meer dan 200 pleegouders ontmoeten elkaar om te luisteren naar een topspreker met een ‘verhaal’, met dans en zang en vooral om ‘te delen’. Ook dit jaar weer in de Goudse Schouwburg. De spreker is geboekt maar SafeWings houdt u nog even in spanning. Na de zomervakantie komt er meer informatie en kunt u zich ook aanmelden.

SafeWings zoekt ook nog vrijwilligers
Steeds meer pleegouders willen hun kinderen laten deelnemen aan de activiteiten van SafeWings . Dit kan natuurlijk maar dan heeft SafeWings ook vrijwilligers nodig die op die dag de kinderen begeleiden.. Is dit iets voor u of kent u mensen die dit leuk vinden? Op www.safewings.nl/safewings-vrijwilliger vindt u alle informatie

Via het contactformulier op de website kan iedereen zich aanmelden voor activiteiten of voor informatie over het vrijwilliger zijn bij SafeWings.