Plaatsingsfunctionaris locatie 't Anker (Jeugdzorgplus), ZIKOS, IBA, ESP en locatie Prisma (Gezinsbehandeling)

Regio

Actief in Gelderland en regio Zuidwest (Zuid-Holland, Haaglanden en Rotterdam)

Specialiteiten

Gezinsbehandeling, door verschillende differentiaties (zoals Zikos/Iba/Esp) veel vraag vanuit het hele land.

Hoe omschrijf je je functie?

Plaatser, planner en 1e aanspreekpunt voor het totale zorgaanbod op Harreveld. In de praktijk betekent dit: veel aan telefoon en veel crisiswerk.

Wat valt je op dit moment op?

‘Toename van de bureaucratie. Vermindering van de bureaucratie is een doelstelling van de nieuwe Jeugdwet; in de praktijk blijkt echter het omgekeerde en zijn we veel drukker dan voorheen met allerlei bureaucratische aangelegenheden. Dat gaat enorm ten koste van de inhoud. Daarbij zien we altijd nog dat eerst alle open trajecten moeten zijn doorlopen alvorens er wordt door-gepakt. Onnodig veel faalervaringen dus als je het mij vraagt…én onnodig duur!.’

Aanmelden 't Anker, ZIKOS, IBA, ESP en Gezinsbehandeling

Aanmelden voor 't Anker kan door dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk ingevuld te mailen naar instroom.jeugdzorg@horizon.eu. Het dossier wordt dan beoordeeld en op basis daarvan volgt wel/geen intake.

Aanmelden voor Gezinsbehandeling kan door dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk ingevuld te mailen naar instroom.jeugdzorg@horizon.eu. Het dossier wordt dan beoordeeld en op basis daarvan volgt wel/geen intake.

Aanmelden voor ZIKOS kan door dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk ingevuld te mailen naar instroom.jeugdzorg@horizon.eu. Het dossier wordt dan beoordeeld en op basis daarvan volgt wel/geen intake.

Aanmelden voor IBA kan door dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk ingevuld te mailen naar instroom.jeugdzorg@horizon.eu. Het dossier wordt dan beoordeeld en op basis daarvan volgt wel/geen intake.

Aanmelden voor ESP kan door dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk ingevuld te mailen naar instroom.jeugdzorg@horizon.eu. Het dossier wordt dan beoordeeld en op basis daarvan volgt wel/geen intake.

Blogs van deze auteur