Plaatsingsfunctionaris JeugdzorgPlus op locatie De Vaart en Midgaard en School2Care (Hoogvliet)

Regio

Actief in regio Zuid-West Specialiteiten Jeugdigen met forse gedrags-problemen.

Hoe omschrijf je je functie?

‘Ik ben de voordeur voor nieuwe plaatsingen in onze JeugdzorgPlus locaties. Als er nieuwe aanmeldingen binnenkomen bekijk ik wat de vraag is en welke beschikbare plekken we hebben. Daarnaast ben ik het aanspreekpunt voor jeugdbeschermers en voor vragen over onze locaties.’

Wat valt je op dit moment op?

‘Ik krijg het idee dat wijkteams nog langer ambulante hulp inzetten voor jongeren, waardoor het in sommige gevallen uitmondt in een crisis. Elke gemeente heeft zijn eigen richtlijnen. Het zou fijn zijn als alle gemeenten hetzelfde aanmeldprotocol hanteren.’

Aanmelden de Vaart, Midgaard en School2Care

Aanmelden voor de Vaart kan door dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk ingevuld te mailen naar ozo.jeugdzorg@horizon.eu. Het dossier wordt dan beoordeeld en op basis daarvan volgt wel/geen intake.

Aanmelden voor Midgaard kan door dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk ingevuld te mailen naar ozo.jeugdzorg@horizon.eu. Het dossier wordt dan beoordeeld en op basis daarvan volgt wel/geen intake.

Aanmelden voor School2Care kan door dit aanmeldformulier zo volledig mogelijk ingevuld te mailen naar school2caredevliet@horizon.eu . Het dossier wordt dan beoordeeld en op basis daarvan volgt wel/geen intake.

Blogs van deze auteur