De leden van de POR stellen zich voor:

 

Leden pleegouderraad

Arianne Boele

“Het bijzondere aan pleegzorg vind ik dat je iets voor de kinderen kunt betekenen omdat ze eigenlijk altijd uit moeilijke situaties zijn gekomen, hoe bijzonder is het dat je dan in de loop van de tijd iets moois met ze hebt opgebouwd!”

 

Leden pleegouderraad 1

Eef Oosterwijk

“We hadden het gevoel het gevoel naast onze vier kinderen, nog ruimte over te hebben om andere kinderen in ons gezin op te vangen. De afgelopen jaren hebben we heel wat geleerd. Er waren heel wat moeilijke, maar ook veel mooie momenten. Omdat ik pleegzorg een warm hart toedraag en graag het kwetsbare kind centraal wil stellen heb ik besloten me op te geven bij de POR”

 

Leden pleegouderraad 2

Lia Bronmeijer

“Sinds november 2015 ben ik POR lid. En wat is dat fijn om te doen! Er is een hoop te doen, maar ik hoop een goede en zinvolle bijdrage te kunnen leveren.”

 

 

 

Leden pleegouderraad 4

Sidney Breidel

“Met de POR lever ik vanuit mijn ervaring als pleegvader en jongerenwerker een positieve en nuttige bijdrage, in de hoop daarmee meer (alleenstaande) pleegouders te motiveren en te activeren. Het pleegvaderschap is soms niet makkelijk maar heeft mijn leven een nieuwe invulling gegeven. Ik kan mijn leven zonder mijn kind niet meer voorstellen. Als ik zie hoe sterk, vrolijk en gelukkig mijn kind nu is kan ik alleen maar trots zijn. Dit gun ik alle andere pleegkinderen ook.”

 

Leden pleegouderraad 5

Sandra 

“In 2015 zijn Richard en ik weekendpleegouders geworden en sinds februari 2017 is ons weekendpleegkind permanent bij ons komen wonen. Pleegzorg is heel mooi en bijzonder, maar ook een avontuur vol verrassingen.Ik hoop als POR lid een bijdrage te gaan leveren aan heldere communicatie om op die manier beter onderling begrip voor de mogelijkheden, de keuzes en de samenwerking tussen pleegouders en pleegzorg te bereiken.”

 

Aad Koolaard

“Mijn naam is Aad Koolaard, samen met mijn vrouw zorgen ik voor onze kleinzoon. Wij hebben hem in 2013 liefdevol in huis genomen omdat hij niet meer thuis kon wonen. Plaatsing van een kleinkind gaat niet altijd makkelijk, dat hebben wij ook ervaren, daar hebben wij voor gevochten met succes want hij woont nog steeds bij ons. Ik ben in de POR gegaan omdat ik het ook weleens van de andere kant wilde zien en met een andere ervaring (grootouder) misschien een andere inbreng zou kunnen hebben.”