Intensieve begeleiding en gewoon overdag naar school

Intensieve begeleiding en gewoon overdag naar school. Coaches die voor, achter en naast leerlingen staan. En unieke nazorg. Het zijn een aantal elementen die School2Care De Vliet zo bijzonder maken. Om verwijzers en professionals mee te nemen in de vernieuwde aanpak van School2Care, organiseerde School2Care De Vliet een inloopontbijt in augustus en september.

Kom ontbijten op School2Care De Vliet

Ben je benieuwd hoe School2Care De Vliet jongeren een kans biedt? En zo voorkomt dat ze in een gesloten instelling worden geplaatst? Kom dan naar één van de inloopochtenden op donderdag 17 augustus en 7 september en ga in gesprek met de coaches en jongeren zelf.

School2Care De Vliet feestelijk geopend door wethouder Hugo de Jonge

School2Care de Vliet in Rotterdam werd vanmorgen feestelijk geopend door jeugdigen en de Rotterdamse wethouder Hugo de Jonge. Bestuurder Krijnie Schotel ging het gesprek aan met een jongen die al ervaring hadden met School2Care in Amsterdam en met een meisje dat graag naar School2Care wil in plaats van de gesloten jeugdhulp.

Uitnodiging opening School2Care De Vliet

Uitnodiging opening School2Care De Vliet. Steeds meer jeugdigen en hun ouders doen een beroep op specialistische jeugdhulp. Horizon wil tegelijkertijd inspelen op de vraag om het aantal jeugdigen binnen de gesloten jeugdzorg te verminderen. Om aan die uitdaging te voldoen, ontwikkelt Horizon alternatieve vormen van jeugdhulp. School2Care is zo’n alternatief.