Veilige haven

My Place biedt deze jongeren een veilige plek om te wonen op het terrein van het Bergse Bos in Rotterdam. Zij gaan naar een reguliere, of waar nodig naar een VSO school en in hun vrije uren is er de mogelijkheid om activiteiten te ondernemen met een pleeggezin. Vanuit Horizon krijgen zij op de woongroep professionele begeleiding en behandeling, maar door het zo nu en dan te verblijven binnen een pleeggezin leren de jongeren relaties op te bouwen en zich te ontwikkelen binnen een gezin. Lees hier meer over het ontstaan van My Place, waar Carla Beerlink (manager pleegzorg en gezinshuizen Horizon) en Carina van Dam (locatiemanager Bergse Bos Horizon) elkaars ambitie toelichten.

Meer informatie

Voor elk kind is het belangrijk om ‘zo thuis mogelijk op te groeien’. Het pleeggezin, in welke vorm dan ook, is de geleidelijke overgang naar het leven in de maatschappij.

Voor My Place zijn wij op zoek naar ervaren opvoeders, die maximaal 30 minuten van Bergse Bos op de Mozartlaan in Rotterdam wonen. Ben of ken jij die ervaren opvoeder die deze bijzondere rol wilt vervullen? Bekijk onze flyer voor aanvullende informatie en neem contact op met Daphne Hendriks / 06-36325694.

En deel dit bericht vooral binnen je netwerk!