Stichting Méér Muziek in de Klas biedt een exclusief arrangement op donderdagmiddag 14 december voor het Kerst Muziekgala 2017, waarbij Koningin Máxima als erevoorzitter van Méér Muziek in de Klas aanwezig is. Door gebruik te maken van dit aanbod stimuleert u het muziekonderwijs op basisscholen in Rotterdam.

Op donderdag 14 december jl. zijn de leerlingen van groep 6,7,8 van de Gelinckschool Spijkenisse, Gelinckschool Oostvoorne en Schats Zuid naar Het Kerst Muziekgala 2017 in Ahoy geweest. Die middag waren er optredens van Ronnie Flex, Anita Meyer, Roel van Velzen, Trijntje Oosterhuis, diverse jonge talenten en natuurlijk de Grootste Schoolband van Nederland.

Kerst Muziekgala op NPO1

Het muziekgala wordt op zaterdag 23 december, 20.30 uur uitgezonden op NPO1.

Koningin Máxima over muziek in de klas

Ook Koningin Máxima was aanwezig bij het kerstgala. Speciaal hiervoor schreef zij een blog. ´Ik ben heel blij met die terechte aandacht voor muziekonderwijs en ik ben trots op wat we samen in beweging hebben gebracht. Méér Muziek in de Klas gaat crescendo. Muziek krijgt steeds meer een vaste plek op school en daarmee een vaste plek in het leven van kinderen. Dat is heel erg waardevol.´ De hele blog van Koningin Máxima is te lezen op Crescendo